Produktion

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.

PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare.

Är du redo för en spännande resa in i världen av materialprovning? Vill du vara den som säkerställer att våra produkter håller högsta kvalitet? Då kanske du är precis den Penetrant- eller Magnetpulverprovare som vi letar efter på PartnerTech Karlskoga AB!

Om oss

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Nu är det dags för oss att förstärka vårt OFP-team med ytterligare vassa kollegor inom materialprovning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för materialprovning av våra säkerhetskritiska detaljer.
  • Analysera provningen 
  • Utfärda provningscertifikat

Vem är du?

Vi söker dig med en passion för kvalitet och säkerhet, en driven och serviceinriktad person med god analytisk förmåga. Du är inte rädd för att dyka in i detaljerna och lösa problem, och du kan göra det med ett leende på läpparna. Du är ansvarstagande, noggrann och ordningsam, och kan behålla lugnet och prioritera rätt uppgifter även i stressiga situationer. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och kan ta egna initiativ, men du har också lätt för att skapa förtroende och att samarbeta med andra. 

Du är en lagspelare som behärskar svenska väl både muntligt och skriftligt och har en god kommunikationsförmåga. Det är en enastående merit om du dessutom har goda kunskaper i Office och Monitor.

Teamet

Du kommer att vara en del av ett fantastiskt gäng där alla hjälper och stöttar varandra. Hela gruppen består av ca 20 personer där OFP-gruppen utgörs av 4-5 personer.

Utbildning

Har du utbildning inom, eller har jobbat med Magnetpulverprovning alt, Penetrantprovning, Nivå 1 och 2, så är det en merit. Om inte, så löser vi det. Vi kommer att rusta dig med alla verktyg du behöver för att bli en OFP-mästare.

Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.


PartnerTech Karlskoga AB
Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

PartnerTech – där framtiden och framgång knackar på dörren!
Låter detta intressant och du vill fortfarande söka jobbet? Bra! Vi ser fram emot att läsa din ansökan och eventuellt få möjlighet att träffas i en intervju – du som lyckas knipa platsen blir en del av PartnerTechs framtids- och framgångsarbete!

Ansökan och kontakt 
Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev med en kort motivering till varför du söker tjänsten senast 2024-05-31.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Önskar du mer information är Du är välkommen att kontakta:
Produktchef
Daniela Wallgren Fälth, 076-271 46 56

Facklig företrädare, IF Metall:
Ari Niittymäki, 070–560 37 19

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig:
Åsa Nyström, 073-083 71 97Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/14
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb