Produktion

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.

PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare.

Bli en Nyckelspelare i Vår Framgångsresa hos PartnerTech!

PartnerTech expanderar och välkomnar två nya medarbetare till vårt Team för mätteknik. Vår företagskultur präglas av engagemang, kunskap och dedikation, och vi tror att din insats kommer att vara betydande för vår fortsatta framgång. Hos oss får du möjlighet att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö där utmaningar ses som möjligheter till förbättring.

Rollen

Som mättekniker hos oss kommer du att vara en viktig länk i vår verksamhet. Du kommer ingå i ett serviceinriktat team som har många kontaktytor både internt och externt. Din huvudsakliga uppgift är att utföra mätningar, felsöka, utvärdera och analysera mätresultat för att säkerställa hög kvalitet på våra produkter. Du kommer även att vara med och skapa instruktioner och förstår vikten av att skapa klara och enkla instruktioner samt instruera CNC-operatörer så att de självständigt ska kunna utföra mätningar i respektive utrustning.

Vem är du

Vi söker dig med bred kunskap inom mätteknik och ritningsläsning (form & läge). Erfarenhet av Zeiss- eller liknande CMM-mätmaskiner är meriterande. Utöver CMM-mätmaskiner så använder vi oss b.la. av konturmätmaskin, ytjämnhetsmätning och optiska mätmaskiner. Du är en ordningsam och självgående lagspelare med god analytisk förmåga som trivs i en fartfylld miljö. Din förmåga att prioritera och kommunicera effektivt är viktig för rollen. För en drivande person så finns det goda möjligheter att vidareutvecklas inom rollen som mättekniker. Svenska och engelska behärskar du väl i både tal och skrift.

Om anställningen

Tjänsterna innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Vi tillämpar visstidsanställning inledningsvis, men för rätt kandidat tillämpas tillsvidareanställning.

Arbetstid: 1st för tvåskift och 1st för nattskift

Ansökan och kontakt

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kort motiverar varför du söker tjänsten. Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-31, men urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Välkommen till PartnerTech – där framgång och framtid möts!

 

Önskar du mer information är Du är välkommen att kontakta oss:

Produktionschef:
Erik Källiden, 070-3237600 

Facklig företrädare, IF Metall:
Ari Niittymäki, 070–5603719

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig:
Åsa Nyström, 073-0837197

Om PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/13
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb